Kezdőoldal
BemutatkozásGyakorlati képzésSzakmákReferenciákLetöltések HíreinkNemzetközi kapcsolatokTevékenységünkElérhetőségFelnőttképzés

Gyakorlati képzés

A Bau-Extra Oktatási és Szakképzési Kft. az alábbiakban feltüntetett szakmákban (kőműves, asztalos, szobafestő-mázoló és tapétázó, épületburkoló, ács-állványozó, tetőfedő, vízvezeték- és központifűtés-szerelő és villanyszerelő) vesz fel gyakorlati képzésre tanulókat, tanulószerződés alapján pénzbeli juttatás mértéke 13.100,- Ft/hó, hiányszakmákban 26.200,- Ft/hó.

A Bau-Extra Oktatási és Szakképzési Kft. az alábbiakban feltüntetett szakmákban vesz fel gyakorlati képzésre tanulókat együttműködve a Vasi Bau Fa- és Építőipari Szakképző Iskolával, a Hefele Menyhért Építő és Faipari Szakközép és Szakmunkásképző Iskolával a Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Iskolával.

A kft. a képzés során a tanulókat ellátja térítésmentesen munkaruhával, bakanccsal, védőruhával, védőfelszereléssel, kéziszerszámokkal és kisgépekkel. Étkezési hozzájárulást, felelősségbiztosítást és orvosi ellenőrzést is nyújt, továbbá gondoskodik a munkahelyekre történő kiszállításról. A 18. életévüket betöltő tanulóink részére biztosítja a könnyűgépkezelői képzést, illetve végzettséget is.