Kezdőoldal
BemutatkozásGyakorlati képzésSzakmákReferenciákLetöltések HíreinkNemzetközi kapcsolatokTevékenységünkElérhetőségFelnőttképzés

Tevékenységünk

17 éve folytatott szakmunkástanuló képzésben ma már sok tapasztalattal rendelkezünk. Általában 250 fő tanuló gyakorlati képzését végezzük tanévenként. Az elmúlt években sok kisebb és nagyobb lakossági, közületi építkezés valósult meg munkánk nyomán. Kivitelezési munkákat az általunk oktatott - kőműves, épületasztalos, szobafestő-mázoló és tapétázó, ács-állványozó, tetőfedő, épületburkoló, villanyszerelő, vízvezeték- és központifűtés-szerelő - szakmákban vállalunk. Szervezetünknél csoportos képzés folyik, 8-12 fő tanuló részére biztosítunk egy szakoktatót. Társaságunk a tanulók részére térítésmentesen biztosítja a képzés személyi és tárgyi feltételeit, a 16. életévüket betöltött minden tanulóval tanulószerződést kötünk.

A Bau-Extra Oktatási és Szakképzési Kft. mint oktatási bázis 3000 m2 beépített összterületen és 6000 m2 udvari területen helyezkedik el.

Az iskola (Vasi Bau Fa- és Építőipari Szakképző Iskola) és a Kft. közötti együttműködés tartalma, keretei, formái a kölcsönösségen, az oktatási-nevelési programokon belül a világos munkamegosztáson alapul.

A kft. megőrizve és fejlesztve képzési programját a jövőben is érvényesíteni szeretné azon szándékát, hogy képzése kövesse a megyeszékhely és a megye építőiparában mutatkozó szakember igények kielégítését.

elerhetoseg